Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/humakoor/public_html/templates/humanitas5/functions.php on line 566

Pianist

Theo Brogt,  pianist

Theo Brogt is al een aantal jaren aan het koor verbonden als pianist bij repetities en uitvoeringen. Theo komt uit een hele muzikale familie en speelt al jaren piano.  Hij heeft nooit een echte vakopleiding genoten maar hij speelt regelmatig samen met koren , zangers , en andere quatre- mains spelers.

Theo treedt ook regelmatig op bij Con Tutti in Haarlem ( middagen voor amateurmusici ). De laatste jaren heeft hij les gehad van Martin Kloos en nu heeft hij les van
Marina Tovmasian.

Toen Theo gevraagd werd door Wim de Vries wisten zij niet van elkaar dat Wim les heeft gehad van een nicht van Theo : Gini Tamboer. Zo is de kring toch weer rond.